Winlijnen en Uitbetaling


Ben je van plan om de Book of Fortune gokkast te gaan spelen en wil je zorgen voor een goede voorbereiding? Zorg er dan onder andere voor dat je een goed beeld krijgt van de beschikbare winlijnen, in combinatie met de waarde van de verschillende symbolen. Welke symbolen op de gokkast leveren je het meest op en hoe werkt bijvoorbeeld het bonusspel op de Book of Fortune gokkast? Wij leggen het je hier stuk voor stuk uit, zodat je goed van start kunt gaan en je de kans op winst zo groot mogelijk kunt maken.Actieve winlijnen op de Book of Fortune

Indien je op de Book of Fortune gokkast wilt gaan spelen is het in eerste instantie verstandig om goed te kijken naar de verschillende winlijnen. Anders dan op een traditionele fruitautomaat heb je op videoslots de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel kans op winst je wilt maken. Op de Book of Fortune gokkast kun je maximaal 10 winlijnen selecteren. Dat is lager dan op sommige andere gokkasten met tot wel 50 winlijnen, maar daar staat tegenover dat de winsten bij winnende symbolen hoger oplopen. Kies je voor 10 actieve lijnen en een maximale kans op winst, of 1 winlijn en een zo voordelig mogelijk spel?

Je kunt de Book of Fortune bekijken door HELP aan te klikken vanuit het hoofdscherm van de gokkast. Je krijgt dan een overzicht van de verschillende winlijnen te zien, zodat je precies kunt zien hoe deze lopen. Als je goed kijkt zie je dat je dus niet verplicht bent om een rechte lijn te vormen, een aantal van de lijnen vormen combinaties van diagonalen. Wat dat betreft kun je op de Book of Fortune gokkast op verschillende manieren winnen, vooral wanneer je besluit om met alle 10 de winlijnen te spelen.

Uitbetaling op de Book of Fortune gokkast

Je komt op de Book of Fortune gokkast een aantal verschillende symbolen tegen, waarvan de ene je meer op zal leveren dan de andere. Het is dus de moeite waard om dit goed na te gaan, zodat je weet wat je kunt verwachten. Het is het boek van fortuin dat je uiteraard het meeste op zal leveren, dit is namelijk het bonus en wild symbool. Je krijgt een flinke uitbetaling op het moment dat je het symbool 5x draait, maar ook 3 van deze symbolen leveren je zowel een uitbetaling als 10 bonus spins op. Hierover verderop meer.

Daarnaast kun je een aantal andere symbolen draaien, waarbij je ziet dat ook 2x een winnend symbool op een winlijn vaak al genoeg is om een winst in de wacht te slepen. Dit betekent dat je zelfs met 2 van de symbolen als voor een leuke prijs kunt zorgen. Indien je de bekende symbolen uit het kaartspel (aas, heer, vrouw, boer, tien) weet te draaien kan dit je een leuke prijs opleveren, maar dit is vooral bedoeld om je inleg terug te winnen. Bekijk de uitbetalingstabel goed om na te gaan waar je het meest aan hebt, zodat je alles uit de Book of Fortune gokkast kunt halen.

Bonusspel spelen

Slaag je erin 3x het boek van fortuin te draaien, het symbool waar het allemaal om gaat op de Book of Fortune gokkast? Onafhankelijk van waar de boeken verschijnen, zodra er 3 op het scherm staan verdien je 10 bonus spins en kun je het bonusspel gaan spelen. Bovendien is het boek ook een wild symbool, waardoor dit zal transformeren naar ieder ander symbool om je een winnende combinatie op te leveren.

Tijdens het bonusspel selecteert de Book of Fortune gokkast automatisch en willekeurig een extra wild symbool, dat alles kan zijn behalve het boek. Dat is vervolgens het symbool waarmee je het bonusspel gaat spelen. De uitbetalingen zijn gelijk aan die tijdens het normale spel, op basis van de uitbetalingstabel. Houd er rekening mee dat je het bonusspel speelt met dezelfde actieve winlijnen en met dezelfde inzet per ronde. Ook tijdens het bonusspel heb je de mogelijkheid om weer bonus spins te verdienen, die je eerst op zal maken voordat je naar het reguliere spel terugkeert. Het bonusspel is daarmee een prettig extraatje, waarmee je op de Book of Fortune gokkast behoorlijke prijzen in de wacht kunt slepen om die in het reguliere spel weer in te zetten.