Hoe werkt de Book of Fortune

Benieuwd hoe de Book of Fortune werkt? Het is een van de gokkasten van Amatic, wat betekent dat je kunt rekenen op een spel dat eenvoudig in elkaar zit. Wij nemen je stap voor stap mee door de handleiding voor de gokkast. Zorg ervoor dat je de knoppen van de Book of Fortune goed onder de knie krijgt, net als de informatie op het scherm. Op die manier kun je het spel uitstekend spelen en maak je een zo groot mogelijke kans op winst.Knoppen op de Book of Fortune

Om de Book of Fortune goed te kunnen spelen is het allereerst verstandig om de knoppen goed onder de knie te krijgen. Het is verstandig om AUTOSTART in ieder geval nog even links te laten liggen, aangezien je daar pas wat aan hebt zodra je meer ervaring hebt. Het is een mogelijkheid om het spel automatisch te laten spelen, zonder dat je zelf aan de knoppen hoeft te zitten. Dit klinkt eenvoudig, maar is pas interessant zodra je de kansen op winst op de Book of Fortune gokkast goed kunt inschatten. Ook EXIT kun je nog even laten voor wat het is, daarmee kun je het spel afsluiten.

Wil je Book of Fortune spelen en met je winsten gokken, om deze te kunnen verdubbelen? Maak dan gebruik van GAMBLE. Je zorgt er daarmee voor dat je na iedere ronde met winst de kans krijgt je winst te verdubbelen, door te voorspellen of er een rode of een zwarte speelkaart zal verschijnen. Met BET heb je de mogelijkheid om je inzet tijdens het spelen op de gokkast aan te passen en START zorgt ervoor dat het spel van start zal gaan.

Informatie op het scherm

Uiteraard verschijnt er tijdens het spelen van de Book of Fortune gokkast verschillende informatie op het scherm, zodat je bijvoorbeeld je voortgang bij kunt houden. Zorg ervoor dat je goed weet welke informatie je waar kunt vinden, om daar direct op in te kunnen spelen. LAST WIN zorgt er op de Book of Fortune gokkast bijvoorbeeld voor dat je een goed beeld hebt van je voortgang. Je kunt op ieder moment zien wat je de vorige keer gewonnen hebt, bijvoorbeeld om je te motiveren om daar nu overheen te gaan en een groter bedrag bij te schrijven.

Daarnaast zie je CREDIT in het scherm staan, iets waaraan je precies kunt zien welk tegoed je nog beschikbaar hebt en waar je nog mee kunt spelen. Zorg ervoor dat je voldoende tegoed achter de hand hebt, of doe een extra storting om meer middelen beschikbaar te stellen. Met TOTAL BET kun je tenslotte zien met welk bedrag per ronde je speelt. Des te hoger de inzet die je doet op de Book of Fortune gokkast, des te hoger ook de bedragen die je hiermee kunt winnen op kunnen lopen.

Speel het spel

Zodra de instellingen goed staan en je goed op de hoogte bent van de informatie op het scherm bij de Book of Fortune gokkast is het een goed moment om van start te gaan. Klik op START, zodat je merkt dat de gokkast gaat starten en de rollen beginnen te draaien. De 5 rollen komen in beweging en zullen verschillende symbolen tonen. Het is de kunst om de winnende symbolen minimaal 3x op de actieve winlijnen te laten verschijnen. Lukt dit tijdens een ronde? Dan zal de actieve winlijn die je de winst oplevert oplichten, zodat dit je direct duidelijk is.

Zodra je een ronde hebt gewonnen komt het tegoed dat je wint automatisch bij je CREDIT, zodat je dit zelf goed in de gaten kunt houden. Heb je GAMBLE geactiveerd? Dan is dit het moment om in te zetten op een rode of een zwarte speelkaart, zodat je de winst verder op kunt laten lopen. Je zorgt er op de Book of Fortune gokkast op die manier voor dat je zelfs met een kleine winst toch leuke bedragen kunt verdienen. Bekijk ook de winsttabel, zodat je weet welke symbolen je het meest op zullen leveren.