Amatic Slots

Speel je graag de Book of Fortune gokkast, maar ben je daarnaast ook op zoek naar wat afwisseling met andere gokkasten? Dan is het een goed idee om ook enkele andere Amatic slots uit te proberen. Wij zetten er drie voor je op een rij, waarbij je in ieder geval kunt rekenen op een spectaculair spel, dat je bovendien een mooi bedrag aan winst op kan leveren. Wat dat betreft is het een ontwikkelaar met allerlei leuke spellen, dus probeer ook zeker de andere Amatic slots uit die we hier niet noemen.Tweety Birds

Een van de populaire Amatic slots is Tweety Birds. Dit is een gokkast waarin de vogels centraal staan, in combinatie met de Wild Cat. Deze jaagt de vogels op het Paradise Island op en zorgt ervoor dat er van alles te ontdekken valt. De kat probeert de vogels te vangen en ervoor te zorgen dat je als speler kunt rekenen op hoge prijzen op de gokkast. Ben je na de Book of Fortune toe aan wat anders? Dan is Tweety Birds een uitstekende keuze, waarmee je mooie bedragen aan je tegoed toe kunt voegen.

Uiteraard nodigt de Tweety Birds gokkast je graag uit om mee te zingen met de vogels en er bovendien meteen een paar te vangen. Pas echter op, want de kat loert bovendien op de schattige kleine vogeltjes die er rond vliegen, ook zij zijn niet veilig voor hem. De gokkast maakt gebruik van 5 rollen en beschikt over 40 winlijnen. Dit betekent dat je een grote kans maakt op winst. Weet je 3 of meer van de Tweety Birds op de rollen te draaien? Dan kun je het bonusspel spelen, zodat je de prijzen nog wat verder op kunt laten lopen.

Casanova

De tweede populaire gokkast binnen de Amatic slots die we je niet willen onthouden is Casanova. Ben je zelf een echte Casanova, of heb je er altijd al eens willen zijn? Dit is je kans, waarmee je bovendien voor wat afwisseling ten opzichte van Book of Fortune zorgt. Je kunt je presenteren als de grootste vrouwenversierder ooit, door de juiste symbolen op de rollen te draaien en een mooie winst in de wacht te slepen. Je kunt terugreizen naar het Italiƫ uit de 18e eeuw, waar het je doel is om de mooiste vrouwen achterna te jagen en op de gokkast zoveel mogelijk succes te behalen.

Je speelt de Casanova gokkast van Amatic slots met 5 rollen, in combinatie met 5, 10, 15 of 20 winlijnen. Dit betekent dat je behoorlijk wat kans op winst maakt. Bovendien kun je er met 3 of meer Casanova symbolen voor zorgen dat je kunt rekenen op 10 bonus spins. Tijdens de bonus maak je gebruik van een stacked wild, waardoor de kans op winst enorm oploopt. Uiteraard kun je ook tijdens de bonus weer nieuwe bonus spins verdienen, zodat de prijzen op blijven lopen en je het maximale uit de gokkast kunt halen.

Cast a Spell

De derde gokkast van Amatic slots die we je graag laten zien is Cast a Spell, ook een uitstekende afwisseling ten opzichte van de Book of Fortune gokkast die je nu wellicht al goed onder de knie hebt. Het is een gokkast waarmee je een stap kunt zetten in de wereld van magie, door je te laten betoveren of ervoor te zorgen dat je de kast zo betovert dat deze je prachtige winsten op zal leveren. Houd je van tovenarij en magie? Dan is de Cast a Spell een zeer interessante gokkast, waar je zelfs met beperkte winsten een hoop plezier aan zal beleven.

Je speelt de gokkast met 5 rollen, op 10 of 20 winlijnen. Uiteraard komt er van alles in terug zoals je dat kent van een spookachtige nacht, waarin niets is wat het lijkt. De Two Books zitten op rol 1 en 5 en zorgen er samen voor dat je de mogelijkheid hebt om een bonus spel vrij te spelen. Maak gebruik van de wilds en zorg ervoor dat je de prijzen op kunt stapelen. Pas uiteraard wel goed op indien je de Cast a Spell na de Book of Fortune speelt, aangezien de magie je wel eens in de luren zou kunnen leggen…